De feestelijke opening van het nieuwe Hilton

We werden gevraagd om te pitchen op het concept, vormgeving en productie van het openingsfeest voor zo’n 800 genodigden. Daarbij dachten we na over de uitnodiging, de styling/aankleding, de verrassende rondleiding en een spectaculair openingsmoment.

Het nieuwe gebouw is van zichzelf al erg indrukwekkend. Het is net alsof je in een filmdecor loopt. We wilden het hotel de held laten zijn. Dus voegden we alleen elementen toe die het geheel feestelijker maakte. Zo gaven de grote parelmoeren ballonnen je het gevoel alsof je tussen de champagnebubbels stond. We hadden in bladgoud vergulde golden girls als gastvrouw/bediening. En als klap op de vuurpijl kwamen honderden gouden parachuutjes met gratis overnachting uit de nok van het 11 etages hoge atrium neergedwarreld.

BUREAU
Kumpany

MIJN ROL
Concept, Art direction, Design

De Tour

Tijdens de tour werden de gasten verrast door acteurs op diverse plekken in het hotel. Iedere acteur had een eigen rol en verhaal. Zo liepen de gasten niet alleen een hotelkamer in, maar ook het leven van een hotelgast. Deze interactie zorgde voor verrassende situaties. Ook waren er door het hele hotel stijlvolle infographics te zien met leuke weetjes over het nieuwe hotel.

Heb je deze projecten al bekeken?

Fonkelstad

Branding, Campagne, Event, Print
Fonkelstad

Maandag® CV Bullshit Bingo

Activatie, Event
Maandag® CV Bullshit Bingo

Beslist.nl

Activatie, Event
Beslist.nl

Opzoek naar creatieve versterking?